Uitnodiging Steakavond N-VA Deurne

Door Peter Wouters op 25 september 2017, over deze onderwerpen: Deurne

Geen zin in afwas? Geen gedoe met potten en pannen? Start het weekend van 17 november met een etentje op locatie en laat u door ons verwennen. Wij serveren graag onze top-steak met lekkere frietjes. Vegetariërs heten wij ook graag welkom en wij voorzien voor hen een heerlijk alternatief. Maar zelfs dan is het voor ons niet voldoende. Ook de kleinere gasten mogen zich laten gaan. De echte curryworsten al dan niet op een bedje van appelmoes zijn zeker niet te versmaden.  Weet dan nog dat we steeds verrassend  uit de hoek komen met een heerlijk dessertje en u hebt echt geen reden meer om niet met ons mee te komen smullen. Voor onze minder mobiele vrienden zoeken wij zoals steeds mee naar een oplossing. Bel ons, schrijf ons, laat ons vlug iets weten!

Het bestuur van N-VA Deurne nodigt u graag uit op haar jaarlijkse steakavond op vrijdag 17 november 2017 in zaal Ruggehof, Frans van Dijckstraat 46 te Deurne.

Wij bieden u steak met frietjes aan € 15.00 per persoon. Voor vegetariërs voorzien wij ook een lekker gerecht aan 15 euro. En de jongsten onder ons kunnen voor 7,50 euro genieten van curryworst met frietjes. Om iedereen vlot te bedienen kan u kiezen om tussen 18u en 19u of tussen 20u en 21u de maaltijd aan te vangen.

Inschrijven kan door overschrijving voor 12 november op het rekeningnummer van N-VA Deurne: BE77 9796 4064 0242. Vermeld: 'steakavond', het uur waarop u wenst te eten (vroege of late shift), het aantal personen en welke maaltijd u wenst. Wie minder mobiel is, kan beroep doen op een taxidienst. Meer informatie bij Peter Wouters via mail: peter.wouters [at] n-va.be of telefonisch: 0490 65 63 78.

Tot dan! 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is